Sitemap

Chillweek.com

 
Logu i Shkëndijës - Tirana

Logu i Shkëndijës

"Logu i Shkëndijës" eshte nje territor i perbashket, nje akt shoqeror i krijuar mbi idene e zhvillimit dhe mbeshtetjes se aktiviteteve te ndryshme kulturore, artistike apo thjesht argetuese.

Rr. Frosina Plaku, midis Fakultetit te Inxhinierisë se Ndërtimit dhe Hotel Mondialit, Nr. 31, ,
LoguIShkendijes
http://opolitike.org/

Past events

No results were found!

The average proportion of

0%

WOMEN

0%

MEN

Be the first to add your blog post about Logu i Shkëndijës

Add your blog post
States  |  Feedback
Copyright | Terms of Service | Privacy Policy