Sitemap

Chillweek.com

 
Dream City (DC) Tirane,Albania - Tirana

Dream City (DC) Tirane,Albania

DREAM CITY NIGHT CLUB & RESTAURANT (DC) NE ATHINE E NJOHUR SI KOMPANI LIDER NE FUSHEN E ARGETIMIT, TASHME ESHTE PREZENT EDHE NE TIRANE.

Rr. Tirane - Elbasan, Km. 5-të, Terraca e Kompleksit Blur, Tirana, Albania, ,
355 (0) 695551240 / 685435704
DreamCity.Albania
http://www.dreamcity.al/

Past events

No results were found!

The average proportion of

0%

WOMEN

0%

MEN

Be the first to add your blog post about Dream City (DC) Tirane,Albania

Add your blog post
Dream City (DC) Tirane,Albania @Tirana
DC Night-Club & Restaurant Albania vjen si e vetmja zgjidhje befasuese e jetes se nates ne Tirane. Per te gjithe ju qe kerkoni sharmin dhe elegancen, per nje nate te paharrueshme, DC ofron nje ambjent 1000 m2 me kapacitet 600 vende ulur dhe 1000 vende ne kembe, Led wall 20 m2, me nje skene 120m2. Sistem audio dhe ndricimi spektakolar i fjales me te fundit te teknologjise.
States  |  Feedback
Copyright | Terms of Service | Privacy Policy