Sitemap

Chillweek.com

 
Daily bar - Tirana

Daily bar

http://www.facebook.com/dailymagazine

Ibrahim Rugova/Daily bar , ,
00355672771548
http://www.daily.al

Past events

No results were found!

The average proportion of

0%

WOMEN

0%

MEN

Be the first to add your blog post about Daily bar

Add your blog post
Daily bar @Tirana
Në qytet lulet kanë celur, zogjtë fluturojnë të lumtur dhe neve nuk na mbetet gjë tjetër vecse të përgatisim ngjyrat e një hapësire të re, të frymëzuar nga një univers tjetër. Daily bar ndodhet në zonën më të nxehtë të Tiranës. (Në Bllok, pranë Librit Universitar) Aty do të prehet parajsa e shpirtrave urban, e cila do të vijë me një ambjent alternativ, plot botkuptime të ndryshme dhe këndveshtime artistike, ku do të ndjeheni ëndrrimtar. Projektuar për të ofruar cocktail-e ishujsh dhe tinguj elektrik. Në të do të mund të ngriheni pezull duke jetuar në një dimension tjetër, ku cdo gjë do të perputhet me ndjesitë tuaja, aq sa mund të themi: - Ju do të jeni një personazh dhe Daily bar do të jetë filmi juaj :) Daily bar ëndrra e prekshme e qytetit … Së shpejti, do të mund të ëndërroni ...
States  |  Feedback
Copyright | Terms of Service | Privacy Policy